digitaal logboek
Blog
Blog copy

Blog

Dit is Stijn: Technisch beheerder bij Seef en al 12,5 jaar in dienst

Seef blog • dinsdag 26 maart 2024

Onlangs vierde Stijn zijn 12,5-jarig jubileum bij Seef Beveiligingstechniek. Een prachtige mijlpaal die we met bloemen, een biertje en bitterballen gevierd hebben. Stijn begon zijn carrière als stagiair elektrotechniek, maar inmiddels is hij een echt sleutelfiguur binnen het bedrijf. We lopen een dagje met hem mee.

Een afwisselende baan op kantoor en bij de klant

De dag begint vroeg voor Stijn. Zijn ochtend start op het kantoor van Seef, waar hij de dag doorneemt, offertes maakt en de werkvoorbereiding voor zijn projecten doet. Daarnaast beheert hij ook systemen op afstand en onderhoudt hij nauw klantcontact. Na een gezellige lunch op kantoor gaat hij de weg op. Juist die afwisseling van werken op kantoor en werken op locatie maakt dat hij zijn baan ontzettend leuk vindt.

Omgaan met klanten en met technische oplossingen

Na een productieve ochtend op kantoor vertrekt Stijn naar een klant om daar een inbraakinstallatie te inspecteren. Voor Stijn is dit het perfecte voorbeeld van waarom hij van zijn werk houdt: "Het gaat niet alleen om het installeren van systemen," zegt hij. "Het gaat om het creëren van een veilige omgeving voor onze klanten en dat geeft mij veel voldoening."

“Ik ontwerp beveiligingssystemen op maat”

In de middag bezoekt Stijn een nieuwe klant, waar hij een inventarisatie doet voor een geïntegreerd beveiligingssysteem dat zowel inbraak-, brandmeld- als camerasystemen omvat. Hier komen zijn expertise en ervaring bijzonder goed tot hun recht. "Elke klant is anders, en het is mijn taak om een oplossing op maat te bieden die aan al hun beveiligingsbehoeften voldoet," legt Stijn uit.

Bij Seef krijg je de ruimte om te groeien

Stijn is begonnen als stagiair elektrotechniek bij Megens Elektrotechniek maar heeft zich opgewerkt tot technisch beheerder en is nu bezig met de opleiding technicus beveiliging. Hier leert hij onder meer om zelf beveiligingsplannen te maken. Het theorie-examen heeft hij al op zak. Als hij straks helemaal klaar is met de opleiding, mag Stijn zelf beveiligingsinstallaties certificeren.

Leerbedrijf voor studenten en ervaren medewerkers

De ontwikkeling van Stijn bij Seef is een schoolvoorbeeld van hoe jong talent gewaardeerd wordt binnen een bedrijf dat investeert in zijn mensen. "We zien heel snel of studenten gemotiveerd zijn en deze jongens krijgen van ons altijd een kans. Stijn heeft zich in 12,5 jaar enorm ontwikkeld. " zegt Tom Wienhofen, directeur van Seef. Stijn blijft voorlopig zeker bij Seef werken. Met projecten die steeds leuker, groter en uitdagender worden, ziet hij een toekomst vol mogelijkheden. “Seef is een heel mooi leerbedrijf, zowel voor jonge studenten als voor de vaste medewerkers. Er is altijd weer wat nieuws te leren en die mogelijkheid krijgen we hier volop.”

Collega van Stijn worden? Dat kan!

Wil jij ook werken bij een bedrijf dat zijn personeel zo waardeert? Als je past binnen ons profiel mag jij ook groeien en jezelf blijven ontwikkelen bij Seef.

Staat jouw toekomstige baan hierbij?

Terug naar blog

certificering
certificering
certificering
certificering
certificering
certificering
certificering
certificering