digitaal logboek
Over Seef
Over Seef copy

Over Seef

Over Seef

Seef is dé specialist als het gaat om technische beveiligingsinstallaties. Wij gaan een technische uitdaging aan én zetten een mooi product neer. In deze combinatie hebben we inmiddels de perfecte balans gevonden.

Onze goed opgeleide en gecertificeerde installatiemonteurs monteren en installeren jouw beveiliging. Dit allemaal binnen tijd, budget en met de grootste liefde voor het vak.

Garantie voor veiligheid
Voor u is beveiliging misschien een ‘moetje’ of een ingewikkelde taak. Beveiligingstechniek vereist tenslotte grote deskundigheid en u moet met veel zaken rekening houden. Wakker liggen omdat de beveiliging niet op orde is, dat wil natuurlijk niemand! Seef weet wat er nodig is om uw omgeving veilig te maken én te houden.

Wij nemen alles rondom elektronische beveiliging voor u uit handen. We vertalen onderbouwend advies naar een kwalitatief en gebruiksvriendelijke beveiligingsinstallatie. Een installatie die voldoet aan alle regelgeving en normen. Dat noemen we bij Seef garantie voor veiligheid.

Samenwerken
Samenwerken maakt het werk niet alleen leuker, maar ook beter! We staan voor elkaar klaar als het nodig is: de teamspirit is hoog. Gemoedelijk, sociaal en behulpzaam zijn kernwoorden voor onze mensen.

Met onze samenwerkingspartners en -verbanden gaan we elke dag voor het beste resultaat. We werken graag in bouwteamverband. Seef is aangesloten bij ElektroNed en Techniek Nederland. Voor alle elektrotechnische oplossingen werkt Seef samen met Megens.

Hier komen we vandaan
Omdat ontwikkelingen niet stilstaan, ontsproot uit Megens 2017 een nieuwe onderneming: ‘Seef Beveiligingstechniek’. De drijvende krachten achter Seef zijn: Marty Bus als operationeel directeur en Tom Wienhofen als algemeen directeur.

Megens is sinds 1978 actief als installateur en is dé specialist voor elektrotechnische installaties. Samen doen we dit op basis van brede kennis, jarenlange ervaring en altijd vanuit een duurzaam oogpunt.

certificering
certificering
certificering
certificering
certificering
certificering
certificering
certificering