Over Seef
Over Seef copy

Over Seef

Over Seef

Seef is een professionele adviseur en installateur van technische beveiligingsinstallaties. Wij streven ernaar om u als klant te ontzorgen op het gebied van elektronische beveiliging door middel van gedegen en onderbouwd advies en dit te vertalen naar een gebruiksvriendelijke en kwalitatief goede beveiligingsinstallatie welke voldoet aan de huidige regelgeving en normen.

Seef Beveiligingstechniek B.V. onderhoudt diverse samenwerkingsverbanden om u en uw bedrijf zo innovatief en voordelig mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Seef werkt samen met Megens Elektrotechniek B.V. als het gaat over elektrotechnische oplossingen. Megens is een elektrotechnisch installatiebedrijf, dat in veertig jaar tijd is meegegroeid met de innovaties in de elektrotechniek. Van huisinstallaties, service en onderhoud, tele- en datacommunicatie, beveiliging- en besturingsinstallaties tot moderne domotica.

ElektroNed bestaat uit ruim 40 ElektroNed-partners die samen beschikken over elke denkbare expertise op elektrotechnisch gebied. Het samenwerkingsverband tussen de partners biedt u alle mogelijke oplossingen als het gaat om automatisering, bekabeling, beveiliging, datacommunicatie, domotica, licht- en energievoorziening en telecommunicatie. Door deze samenwerking kan Seef op het gebied van beveiliging ook van dienst zijn bij grote, landelijke organisaties. Bij ElektroNed profiteert u dus van de voordelen van een grote, landelijke organisatie - zoals jarenlange ervaring, de laatste productinnovaties en inkoopvoordeel - in combinatie met de effectiënte slagvaardigheid van een regionaal installatiebedrijf. 

Seef is lid van Techniek Nederland. Leden van deze ondernemersorgnisatie staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap. Leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties.

certificering
certificering
certificering
certificering
certificering
certificering
certificering
certificering