digitaal logboek
Blog
Blog copy

Blog

v.v. Excellent voetbalt veilig verder

Seef blog • woensdag 18 januari 2023

In Oploo kun je al meer dan 65 jaar terecht bij v.v. Excellent voor een mooie pot voetbal en een heleboel gezelligheid. Het clubgebouw is daarbij het hart van de vereniging. Hier ontmoet men elkaar, worden successen gevierd en verliezen verwerkt.

Seef beveiligt het clubhuis

Maar met het groeien van Excellent, bleek het clubgebouw niet meer toereikend. Er volgden verbouwingen en moderniseringen en die fase komt nu bijna ten einde. Om ongenode gasten buiten te houden was er nog een moderne alarminstallatie nodig. Een eis van de verzekeringsmaatschappij, maar ook een grote wens van het bestuur. Zuinig zijn op wat je hebt!

De club werkte al langer samen met Seef, die het onderhoud van de oude installatie al een paar jaar deed. De doormelding van deze installatie ging nog per analoge telefoonlijn. Iets was per 2023 niet langer mogelijk was. Tijd om te moderniseren! Het was niet meer dan logisch dat Seef deze klus op zich zou nemen.

Inmiddels werkt de nieuwe alarminstallatie al een maand of drie en zijn de ervaringen heel positief.

Gebruiksgemak door bediening via een app

“De voordelen van het nieuwe systeem zijn enorm”, vertelt bestuurder Peter Boogaart. “Deze nieuwe alarminstallatie geeft ons zoveel rust.”

En dat is niet alleen omdat het gebouw nu goed beveiligd is. Er zijn meer voordelen:

  • Er zijn nog maar een paar mensen met een alarmcode. Doordat de installatie op afstand te bedienen is via een app, voorkom je dat een grote groep mensen de code moet hebben om binnen te komen. Want dat levert natuurlijk toch een risico op.
  • Op afstand kunnen bedienen, betekent ook dat de ‘sleutelhouders’ niet meer zo vaak naar het clubgebouw hoeven te komen om ’s avonds weer af te sluiten.
  • Het systeem registreert wie er wanneer binnenkomt. Er is weer overzicht!
  • Wanneer er een melding komt, krijgt Top Beveiliging als alarmopvolger een seintje om te gaan kijken. Fijn dat een professioneel team dit spannende werk op zich neemt. Bij een werkelijke inbraak wordt dan natuurlijk de politie gebeld.

Samenwerking vrijwilligers en Seef

De aanleg van een nieuwe alarmcentrale is natuurlijk best kostbaar. Daarom deden vrijwilligers binnen de vereniging in goed overleg met Seef een heleboel van het voorwerk. Al het leidingwerk was al klaar, zodat de monteurs van Seef daar geen omkijken meer naar hadden. Hiermee kon Excellent enorm op de loonkosten besparen.

Seef is sponsor van v.v. Excellent

Intussen is het hele project afgerond en kwam Marty Bus van Seef het bijbehorende veiligheidscertificaat overhandigen. Daarnaast bracht hij het mooie nieuws dat Seef de club graag  blijft sponsoren. Het jaarlijkse onderhoud aan de installatie en de kosten van de meldkamer worden niet doorberekend aan de club. Daar staat dit mooie bord langs de lijn tegenover.

Benieuwd wat Seef voor jouw club kan betekenen?

Alles over inbraakbeveiliging >>

Terug naar blog

certificering
certificering
certificering
certificering
certificering
certificering
certificering
certificering