digitaal logboek
Blog
Blog copy

Blog

Procesbewaking met camera's: dat is slim!

Seef blog • dinsdag 30 augustus 2022

Als ondernemer wil je dat je medewerkers, bedrijfspand en eigendommen op elk moment veilig zijn. Slapeloze nachten en stress kan je niet gebruiken. Je wil vooruit en je hebt al je energie nodig om te doen waar jij goed in bent. In het runnen van je eigen business.

 

Zorgeloos ondernemen

Seef is specialist op het gebied van advies, installatie en onderhoud van technische beveiligingsinstallaties. Of het nu gaat om brandbeveiliging, inbraakbeveiliging, toegangscontrole of camerabewaking: Seef zorgt voor een veilig gevoel. Zo kan jij zorgeloos ondernemen.

 

Kies voor een betrouwbare partij

Laten we inzoomen op één van de vormen van beveiliging waarin Seef expert is: camerabewaking. De onderdelen die deze vorm van beveiliging ondersteunen, zijn er in vele soorten, maten en kwaliteiten. Natuurlijk is er ook in deze tak van sport nogal wat kaf onder het koren. Het is juist daarom verstandig om met een betrouwbare partij in zee te gaan. Een partij die het gehele plaatje kan overzien. Van de technische kant tot en met de juridische kant. Seef komt graag bij je langs om te bekijken met welke vorm camerabewaking jij het best geholpen bent.

 

Wat is het doel?

Zomaar een camerasysteem aanschaffen is niet handig. Vraag je eerst af, wat precies het doel is. Dat bepaalt namelijk de beste oplossing voor jou. Een zichtbare camera kan een goede keuze zijn als het je bedoeling is om af te schrikken. Wil je over bewijsmateriaal beschikken als er wordt ingebroken? Dan heb je opnames nodig. De optie om de alarmcentrale of de politie rechtstreeks te laten meekijken bij een stil alarm is er ook. Het is zelfs mogelijk om op je vakantieadres de zaak in de gaten te houden. Dit allemaal via je eigen smartphone. Of je dat moet willen, dat is een tweede ;)!

 

Kentekenherkenning

Zijn er nog meer opties met camerabewaking? Jazeker. Een heleboel zelfs. Zo zijn er slimme camera’s die de kentekens van auto’s herkennen. Als het nodig is, dan wordt er direct alarm geslagen. Kentekenherkenning wordt ook gebruikt voor het openen van de slagboom. Lastig gedoe met kaartjes, dat heb je dan niet meer.

 

Effectief observeren

Stel: je hebt een fabriek en wilt een productieproces op een effectieve manier observeren. Hoe doe je dat dan? Nou, dan kun je dus ook gebruik maken van camerabewaking. Je kunt op die manier van een afstand zien of alles zonder horten en stoten verloopt. In geval van stagnatie en andere problemen, kan er direct worden ingegrepen.

 

Risicovolle situaties

Camerabewaking inzetten om een fabriekshal of werkterrein in de gaten te houden is een slimme zet. Het is een investering, maar je bespaart enorm op je personeelskosten. Het oog van de camera kan natuurlijk ook worden gebruikt om de veiligheid van werknemers te garanderen. Zeker als er gewerkt wordt in risicovolle situaties waarin als dat nodig is snel hulp op locatie moet zijn.  

 

Wil je weten wat voor jou de beste oplossing is? Neem vandaag nog contact op!

Ga naar onze contactpagina >>

Terug naar blog

certificering
certificering
certificering
certificering
certificering
certificering
certificering
certificering