digitaal logboek
Blog
Blog copy

Blog

Seef houdt Loetje veilig

Seef blog • maandag 01 mei 2023

Restaurant Loetje Vught is geopend! Na maanden van hard werken is de lekkerste biefstuk van Nederland nu ook hier te bestellen in de 32e vestiging van Loetje. Reden genoeg om met Youri en Marty even terug te kijken op de afgelopen maanden van samenwerking.

Loetje en Seef: een goede combinatie

Via Megens BV werd Seef geïntroduceerd bij Loetje. Als eindverantwoordelijke van Seef heeft Marty intussen al meerdere Loetjes beveiligd. Samen met Youri, Projectmanager Bouw bij Loetje, bekijkt hij per locatie wat er nodig is om dat te bereiken. “Iedere locatie is uniek en vraagt om andere oplossingen. Samen maken we een ronde door het pand en beslissen we van welke opties we gebruikmaken. Die worden ingetekend op een plattegrond, waardoor de monteurs later precies weten wat er moet gebeuren.”

Loetje Vught is intussen het vierde restaurant waar Seef zich nuttig maakt. Hier zijn drie verschillende systemen geplaatst:

1. Inbraakbeveiliging

Bij Loetje draait alles om de gasten, maar ongewenste gasten houden ze liever buiten. Door middel van contactjes en bewegingsmelders die hun informatie doorgeven aan de alarminstallatie, lukt dat goed. Seef heeft de installatie aangemeld bij SMC, een particuliere meldkamer. Bij een eventuele melding komt beveiligingsbedrijf Securitas in actie om polshoogte te gaan nemen.

2. Camerabewaking

Met 15 tot 20 camera’s worden de buitenruimte en het restaurant in beeld gebracht. Dit schrikt potentiële inbrekers en andere onverlaten af, maar het biedt ook een stukje bescherming voor de medewerkers en gasten. “Wij willen graag dat iedereen zich veilig voelt bij Loetje”, zegt Youri.

3. Toegangscontrole

‚ÄčAlle medewerkers hebben een ‘tag’ of ‘druppel’ aan hun sleutelbos. Daarmee kunnen ze deuren openen op het moment dat zij daartoe gemachtigd zijn. “Zo hebben we verschillende zones in het restaurant kunnen creëren”, vertelt Marty. “Niet iedereen hoeft natuurlijk de deur naar het kantoor te kunnen openen. Maar andersom is het wel heel handig dat de bakker tussen 5.00 en 6.00 uur ’s morgens toegang heeft om het verse brood af te leveren. Want een biefstuk zonder witte boterham, dat kan natuurlijk niet!”

De uitvoering: onopvallend en netjes afgewerkt

Als je Loetje Vught nu binnenloopt, zou je niet denken dat de monteurs van Seef hier zo hard gewerkt hebben. Want alle contactjes, bewegingsmelders, camera’s en kastjes zijn zoveel mogelijk weggewerkt of gecamoufleerd in de kleuren van het interieur. Maar de waarheid is dat er tijdens de laatste twee weken vóór de opening met man en macht gewerkt is om het zo netjes op te leveren.

Nu komen we alleen nog maar terug voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt. En om een lekker biefstukje te eten, natuurlijk!

Jouw bedrijf net zo veilig als Loetje?

Dat kan! Lees hier alles over brandbeveiliging, inbraakbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole en onderhoud van noodverlichting.

Dit doen wij

Terug naar blog

certificering
certificering
certificering
certificering
certificering
certificering
certificering
certificering